Užetna dizalica
Užetne dizalice STAHL CraneSystems su pouzdane, dugovečne i veoma moćne.
Mogu dizati teret u rasponu od 500 kg do 160.000 kg.
Lančana dizalica
Nijedan drugi proizvođač dizalica ne nudi toliko širok asortiman lančanih dizalica kao STAHL CraneSystems, koji nudi raspon opterećenja od 63 kg do 6.300 kg, Ex-protiveksplozivnu zaštitu, modularni dizajn i bezbroj nestandardnih rešenja.
Winch
dizalica specijalne namene
Užetne dizalice za podizanje teških tereta do 160 t. Njihovi snažni motori, robustan dizajn i lako održavanje čine ih savršenom opremom za težak svakodnevni rad.

Dizalice - Užetne dizalice

Užetne dizalice STAHL CraneSystems su pouzdane, dugovečne i veoma moćne. Mogu dizati teret u rasponu od 500 kg do 160.000 kg. Zasnovane su na modularnom sistemu koji garantuje ekonomičnu proizvodnju na najvišem nivou kvaliteta.

Šta je specifično za ove dizalice: možemo kombinovati pojedinačne komponente po volji, tako da svaka od naših užetnih dizalica bude idealno dizajnirana po Vašim zahtevima, bez obzira da li je to standardna ili individualno prilagođena dizalica.

STAHL CraneSystems užetne dizalice su atraktivnog dizajna, kompaktne i čvrste konstrukcije, koja je izuzetno laka za održavanje.


Preuzmite katalog:

SH i AS Product information
SH i AS sa EX zaštitom

DIZALICE

STAHL CraneSystems spada među vodeće proizvođače opreme za dizanje tereta sa visokim standardima u pogledu inovacija, tehnologije i kvaliteta.

KOMPRESORI

Nabavka vazdušnih kompresora svetski poznatih firmi MARK, BAUER, SAUER, sušača, ostale pripadajuće opreme i rezervnih delova.

MANOMETRI

Manometri i termometri po specificnim zahtevima (pritisci; temperature; materijali; primena)