Užetna dizalica
Užetne dizalice STAHL CraneSystems su pouzdane, dugovečne i veoma moćne.
Mogu dizati teret u rasponu od 500 kg do 160.000 kg.
Lančana dizalica
Nijedan drugi proizvođač dizalica ne nudi toliko širok asortiman lančanih dizalica kao STAHL CraneSystems, koji nudi raspon opterećenja od 63 kg do 6.300 kg, Ex-protiveksplozivnu zaštitu, modularni dizajn i bezbroj nestandardnih rešenja.
Winch
dizalica specijalne namene
Užetne dizalice za podizanje teških tereta do 160 t. Njihovi snažni motori, robustan dizajn i lako održavanje čine ih savršenom opremom za težak svakodnevni rad.

Dizalice - STAHL CraneSystems

STAHL CraneSystems spada među vodeće proizvođače opreme za dizanje tereta sa visokim standardima u pogledu inovacija, tehnologije i kvaliteta, uzimajući u obzir i društvene i ekološke odgovornosti.

Ako standardni proizvod ne ispunjava zahteve kupaca, naši inženjeri u saradnji sa projektnim timovima će razviti odgovarajuće rešenje.

Mnoge kompanije iz različitih grana industrije širom sveta opredelile su se za maksimalnu bezbednost i kvalitet koristeći premijum proizvode STAHL CraneSystems.

Kranska tehnologija sa protiveksplozivnom zaštitom se koristi u mnogim granama industrije: u hemijskoj i petrohemijskoj industriji, rudarstvu, proizvodnji električne energije, hrane i lekova. Sa svojim visoko razvijenim rešenjima STAHL CraneSystems je vodeći na svetskom tržištu za ovakvu vrstu dizalica.

Prvim kranom sa protiveksplozivnom zaštitom proizvedenim 1926. kompanija STAHL CraneSystems je značajno doprinela uspehu cele grane industrije i razvoju današnjih industrijskih standarda.

Ex-dizalice iz STAHL CraneSystems zadovoljavaju evropske propise ATEX. Od 2010. godine proizvodi su sertifikovani u skladu sa međunarodnom IECEx šemom, što je velika prednost za međunarodne kupce, jer je od pomoći prilikom izdavanja drugih nacionalnih sertifikata.

Ako ste u potrazi za kranom prvoklasnog proizvođača, sofisticiranom, visokokvalitetnom tehnologijom možete nam se obratiti, a naši inženjeri će se potruditi da na najbolji mogući način odgovore na sve Vaše zahteve.

DIZALICE

STAHL CraneSystems spada među vodeće proizvođače opreme za dizanje tereta sa visokim standardima u pogledu inovacija, tehnologije i kvaliteta.

KOMPRESORI

Nabavka vazdušnih kompresora svetski poznatih firmi MARK, BAUER, SAUER, sušača, ostale pripadajuće opreme i rezervnih delova.

MANOMETRI

Manometri i termometri po specificnim zahtevima (pritisci; temperature; materijali; primena)