Užetna dizalica
Užetne dizalice STAHL CraneSystems su pouzdane, dugovečne i veoma moćne.
Mogu dizati teret u rasponu od 500 kg do 160.000 kg.
Lančana dizalica
Nijedan drugi proizvođač dizalica ne nudi toliko širok asortiman lančanih dizalica kao STAHL CraneSystems, koji nudi raspon opterećenja od 63 kg do 6.300 kg, Ex-protiveksplozivnu zaštitu, modularni dizajn i bezbroj nestandardnih rešenja.
Winch
dizalica specijalne namene
Užetne dizalice za podizanje teških tereta do 160 t. Njihovi snažni motori, robustan dizajn i lako održavanje čine ih savršenom opremom za težak svakodnevni rad.

Dizalice - Ručne dizalice

U našoj ponudi možete naći i ručne lančane dizalice u standardnoj i EX izvedbi, koje su koristan dodatak u radnim stanicama zbog fleksibilnih mogućnosti i područja korišćenja bez izvora napajanja.

Ove dizalice pokrivaju mogućnost dizanja širokog spektra tereta od 250 kg do 10.000 kg.

Kompaktan dizajn i robusno čelično kućište omogućavaju najbolju moguću upotrebu visine dizanja i garantuju dugotrajan kvalitet.

Sve ručne lančane dizalice se isporučuju sa radnim sertifikatom i atestima za kuku i lanac, što omogućava pribavljanje nalaza o bezbednosti za rad.


Preuzmite katalog:

Ručna dizalica - FLASCHENZÜGE SFZ
Polužna dizalica - RATSCHENZÜGE
Ručna dizalica sa EX zaštitom
Ručna dizalica sa kolicima i lančanikom
Potezna ručna dizalica - SEILZÜGE
Ručna kolica sa lančanikom

DIZALICE

STAHL CraneSystems spada među vodeće proizvođače opreme za dizanje tereta sa visokim standardima u pogledu inovacija, tehnologije i kvaliteta.

KOMPRESORI

Nabavka vazdušnih kompresora svetski poznatih firmi MARK, BAUER, SAUER, sušača, ostale pripadajuće opreme i rezervnih delova.

MANOMETRI

Manometri i termometri po specificnim zahtevima (pritisci; temperature; materijali; primena)